DOLAR: 34.2 TL
EURO: 37.1 TL

1957 ESPiYESPOR 18 YILLIK HASRETE SON VERMEK iSTiYOR

6 yıl önce
766 kez görüntülendi

1957 ESPiYESPOR 18 YILLIK HASRETE SON VERMEK iSTiYOR
Reklam

Yeniyolspor maçını 5-1 gibi farklı bir skorla alan 1957 Espiyespor takımı son 4 haftaya girilirken en yakın takipçisine 7 puan fark attı.

Espiyespor Kulübü Başkanı Başkan Emin Özdemir; “Bu sezon sonu istediğimiz yerde Allahın izniyle olacağız. Bu şehir bu seyirci Bölgesel ligi hak ediyor. Zor şartlar ve kısıtlı bütçeyle böyle bir başarıyı yakaladığımız için çok mutluyuz. Bize bu yolda sahip çıkıp desteğini esirgemeyen Belediye Başkanımız Mustafa Karadere’ye ve yanımızda olan tüm sponsorlarımıza teşekkür ederim” dedi.
İyi bir yönetim iyi bir teknik ekip ve iyi bir oyuncu kadrosu oluşturduklarını belirten Özdemir, O sene bu sene olacak ve 18 yıl önce şampiyon olduğumuz Süper Amatör Ligde 18 yıl sonra bu özlemi Espiye’ye bir kez daha yaşatacağız inşallah.
Bölgesel Ligde mücadele ettiğimiz Ligde en iyi ikinci olmuş ve Giresun’un 2 takımı alınmıştı. Bal ligine 1999-2000 senesinden bu zamana kadar süper amatör lig şampiyonluğumuz yok. En son Erol Karadere Başkanımızla Yaşamıştık. İnşallah 18 yıl sonra bu sevinci bu ilçeye yaşatır ve bir üst lige çıkarız. Tüm İlçe bize sahip çıksın. Bu Başarıyı Hep Beraber Taçlandıralım” şeklinde konuştu. (FİKRET BIYIK )

Reklam
Bu Konuyu Sosyal Medyada Paylaş

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz

Yukarı Çık