DOLAR: 34.2 TL
EURO: 37.1 TL

BAYRAM SEViNCi

1 yıl önce
185 kez görüntülendi

BAYRAM SEViNCi
Reklam

Espiye Müftülüğünce Kurban Bayramı münasebeti ile Merkez Camiinde bayramlaşma töreni düzenlendi.
Kılınan sabah namazının ardından ilçe Müftümüz Osman Gülbe yaptığı vaazda, Kurbanın önemi, kardeşliğin, dostluğun, barışın, birlik ve beraberliğin en üst düzeye ulaştığı bir Kurban bayramını geride bırakarak, bayrama huzur ve sükûnet içerisinde ulaşmanın sevincini,coşkusunu ve mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.
Müftümüz Gülbe, “Son yıllarda, ülkemizin birlik ve beraberliğe daha fazla ihtiyaç duyduğu bu kritik dönemde, böyle özel ve güzel günler,milli birlik ve beraberliğimizi, dayanışma ruhumuzu pekiştirecek,dirliğimize, birliğimize, vatanımıza, milletimize ve bayrağımıza daha sıkı sarılmamıza vesile olacaktır.
Bu nedenle böyle mübarek ve toplumsal kaynaşmanın sağlandığı özel günleri küskünlükleri ve kırgınlıkları bir kenara bırakacak, sevgi ve hoşgörü anlayışına sığınacak bir fırsat olarak değerlendirmeliyiz” dedi.
Espiye ilçe Kaymakamı Taner Tengir, Belediye Başkanı Mustafa Karadere,İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Barış Doğan ve İlçe Müftümüz Osman Gülbe bayramlaşma törenine gelenlerle sohbet ederek tek tek bayramlaştı.Espiye belediyesince bayram namazına gelenlere sabah kahvaltısı ikram edildi. (FİKRET BIYIK)

Reklam
Bu Konuyu Sosyal Medyada Paylaş

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz

Yukarı Çık