DOLAR: 34.2 TL
EURO: 37.1 TL

TEKSTİL İŞÇİLERİNE ZİYARET

10 ay önce
266 kez görüntülendi

TEKSTİL İŞÇİLERİNE ZİYARET
Reklam

Espiye Müftüsü Gülbe, Espiye’de Tekstil’de çalışan işçileri Ziyaret Etti. Espiye Müftüsü Osman Gülbe, İnstyle tekstil’de çalışan işçileri ziyaret ederek bereketli ve hayırlı kazançlar diledi.
Müftü Osman Gülbe,”Hem Çalışıyorum Hem Öğreniyorum” projesi kapsamında Espiye Esentpe Mahallesinde faaliyet gösteren Espiyeli vatandaşların istihdamına büyük katkı sağlayan ve yurt içine ve yurt dışına ihracat yapan İnstyle Tekstil’e incelemelerde bulundu.
Müftü Gülbe,İnstyle Tekstil yetkilisi Can Tosunoğlu’ndan Tekstil çalışmaları hakkında bilgi aldı.
Şevki Can Tosunoğlu,2016 yılından bu yana faaliyet gösteren İnstyle Tekstil atölyesinde yaklaşık 100 işçinin çalıştığını söyledi.
Üretim bantlarında incelemelerde bulunan Müftü Gülbe,her gecen gün işçi sayısını artırarak büyümeye devam eden İnstyle Tekstil yetkililerini tebrik etti.
Öğle yemeğinde işçiler ile bir araya gelen Müftü Gülbe, yaptığı konuşmada, “İnsan istihdamı, çalışmaya teşvik ve rızık kazanma anlamında Allah’ın hoşnutluğu ile karşılığını bulan mukaddes bir iştir. Sizler işveren olarak ve burada istihdam edilen siz kıymetli çalışanlar olarak bilmelisiniz ki, rızık kazanmak ve buna vesile olmak İslam’ın bizlere emrettiği önde gelen vazifelerden biridir. Ben bu duygularla İnstyle Tekstil yetkililerini tebrik ediyorum. Değerli emektarlara hayırlı işler temennisinde bulunuyorum. Rabbim kazancınızı hayırlı bereketli eylesin.” dedi.
Gülbe, “Esnaf ziyaretlerini önemsiyoruz. Her fırsatta esnafımızı ziyaret etmeye gayret ediyoruz. Bu vesileyle esnafımızın istek ve problemlerini dinleyerek ve esnafımıza helalinden bereketli bol kazançlar dileyerek manevi destek vermeye çalışıyoruz.” dedi.(FİKRET BIYIK)

Reklam
Bu Konuyu Sosyal Medyada Paylaş

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz

Yukarı Çık