DOLAR: 34.2 TL
EURO: 37.1 TL

ES ES SPOR LİGİN İLK YARISINI NAMAĞLUP BİTİRDİ

9 ay önce
970 kez görüntülendi

ES ES SPOR LİGİN İLK YARISINI NAMAĞLUP BİTİRDİ
Reklam

Giresun Av.Kadir Maden Süper Amatör Lig mücadele eden Es Es spor, ilk devrenin son maçında Giresun temsilcisi Yeniyolspor’u 15 Temmuz Stadında taraftarlarının da desteği ile 1-1 berabere kaldı.Ahmet Acar ve Yavuz Karaca’nın golleri ile sahadan 1-1 beraberlikle ayrılan Es Es spor, ilk devreyi 25 puanla namağlup bitirdi.
TAKIMIMIZI TEBRİK EDİYORUM
Giresun Av.Kadir Maden Süper Amatör Lig mücadele eden Es Es spor’u tebrik eden Espiye Belediye Başkanı Mustafa Karadere,“Espiye’miz, futbol şehri ve Espiyeliler sporu özellikle de futbolu çok seviyor. Yeniyolspor karşısında beraberlikle bitiren ve ilk devreyi namağlup takımımızın başkanından yönetim kurulu üyelerine, teknik heyetinden futbolcularına, malzemecisinden sağlıkçısına taraftarına emeği geçen herkesi kutluyorum.Espiye’miz geçmişte Bal Ligi gördü, inşallah takımımız Es Es Spor ile Bal Lige çıkacak.” dedi.
BİZ BİR AİLEYİZ
Ligin ilk devresini namağlup bitiren teknik heyet ve futbolcuları tebrik eden Es Es spor Kulüp Yöneticisi Galip Yıldız, “Sezon başından bu tarafa takım olarak çok iyi çalıştık, genç, dinamik başarıya aç bir kadro kurduk.Ali Fuat Bakar hocamızın önderliğinde ligin ilk devresini Yeniyolspor 1-1 gibi bir skorla yenerek namağlup tamamladık.İnşallah 2. Yarıya da iyi hazırlanıp, kaldığımız yerden devam edeceğiz.Espiye ve Espiyeliler her şeyin en iyisini hak ediyor. Tribünlerden,başından bizleri destekleyen, duaları ile yalnız bırakmayan herkese çok teşekkür ediyorum.” dedi. YENİYOLSPOR:1-ES ESSPOR:1 Lig: Süper Amatör Küme 11.Hafta 3.Maç Tarih: 31 Aralık 2023 Pazar Saat: 14.30 Stad: 15 Temmuz Sahası Hakemler: Ertuğrul Yilmaz (3)-Umut Türkeş (3), Muhammet Zam- bak (3) Yeniyolspor: Ahmet Ergin (3)- Ramazan Tutkun (3), Kubilay Koç (3), Erdoğan Akyüz (3), Emre Bozan (3), Mehmet Karagüzel (2), Meh- met Çayan (3), H.Avni Tamcı (2)(dk.70 Mehmet Akif Koç 2), Emre Kıran (1)(dk.20 Cihan Demir 2), Ahmet Acar (3), Yalçın Tonyalı (2) Antrenör: Volkan Cindemir Takım Kaptanı: Ahmet Ergin Espiye Es Esspor: Furkan (3)- Orhan Dilli (2), Avni Rahman Orman (3), Ahmet Hasan Karapıçak (3), Yavuz Karaca (3), Firat Sezer (3)(dk.71 Uğur Bilge 2), Soner Bekçi (3), Mertcan Kuru (2), Ahmet Sel- çuk (3). Onur Kurt (2), Kaan Efsun Yilmaz (2)(dk.74 M. Ali Pala 2) Antrenör: Ali Fuat Bakar-Akif Çokgüngör-Tarik Sayin Takım Kaptanı: Firat Sezer San Kartlar: Kubilay, Erdoğan, Mehmet Karagüzel, H.Avni, M.Akif Cihan, Ahmet (Yeniyolspor) Ahmet Hasan (Es Esspor) Goller: Ahmet Acar (Dak.60pen.) Yeniyolspor Yavuz Karaca (Dak.68) Es Esspor . (Ahmet Turan)

Reklam
Bu Konuyu Sosyal Medyada Paylaş

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz

Yukarı Çık