DOLAR: 34.2 TL
EURO: 37.1 TL

“ESPİYE OKUYOR” 3. KİTAP OKUMA YARIŞMASI ÖDÜLLERİ SAHİPLERİNİ BULDU

4 ay önce
220 kez görüntülendi

“ESPİYE OKUYOR” 3. KİTAP OKUMA  YARIŞMASI ÖDÜLLERİ SAHİPLERİNİ BULDU
Reklam

Espiye ilçe Milli Eğitim Müdürlüğünce düzenlenen “Espiye Okuyor ” 3.kitap okuma yarışmasında dereceye girenlere ödülleri düzenlenen törenle verildi.
Öğrencilere; kitap okumayı sevdirmek, öğrencilerin kelime dağarcığını zenginleştirmek, Türkçeyi doğru, güzel, etkili kullanma becerisini geliştirmek, okuduğunu anlayabilmek, anladığını yorumlayabilmek, boş vakitlerini anlamlı ve verimli kullanabilmelerini öğrenmek, gelişen teknolojinin yanlış kullanılması sonucu ve gençler arasında düşen kitap okuma oranını artırarak ömür boyu devam eden bir alışkanlık haline getirmek amacıyla İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından ve Şehit Cengiz Sarıbaş Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi koordinatörlüğünde “Espiye Okuyor” 3. Kitap Okuma Yarışması düzenlendi.
Yarışma sonunda , İlkokul 3-4. Sınıflar, Ortaokul 5-6. Sınıflar, Ortaokul 7-8. Sınıflar ve lise öğrencileri olmak üzere 4 ayrı kategoride yapılan “Espiye Okuyor” 3. Kitap Okuma Yarışması yapıldı.
Yarışmaya ilçeden 875 öğrenci katılmış olup İlkokul 3-4. Sınıflar kategorisinde birinci Şehit Hüseyin Tahmaz İlkokulundan Zeynep Nida Şen, ikinci Şehit Hüseyin Tahmaz İlkokulundan Züleyha Rana Topaloğlu ve üçüncü ise Şehit Hüseyin Tahmaz İlkokulundan Elfin Mira Bayram oldu.
Ortaokul 5-6. Sınıflar kategorisinde Birinci Atatürk Ortaokulunda Gülsüm Beyza Özyüksel, ikinci Güzelyurt Ortaokulundan Ali Danacı ve üçüncü ise Güzelyurt Ortaokulundan Sümeyye Ayaz oldu.
Ortaokul 7-8. Sınıflar kategorisinde birinci Şehit Sezgin Burak Cantürk Ortaokulundan Esranur Yıldırım, ikinci Şehit Murat Şahin Anadolu İmam Hatip Ortaokulundan Hanife Şeker ve üçüncü ise Rukiye Tığ oldu.
Lise öğrencileri kategorisinde ise dereceye giren öğrencilerin tamamı Yunus Emre Anadolu Lisesinden olup birinci Melike Demir, ikinci Irmak Güngör ve üçüncü ise İlkben Yılmaz oldu.
Dereceye giren öğrencilere ödülleri ve başarı belgeleri İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünde yapılan törenle İlçe Milli Eğitim Müdürü Turgut Öztürk, Şube Müdürleri Ramis Baştuğ ve Adnan Yazıcı tarafından verildi. İlçe Milli Eğitim Müdürü Turgut Öztürk dereceye giren öğrencileri ve emeği geçen öğretmenleri tebrik ederek yarışmaya koordinatörlük yapan Şehit Cengiz Sarıbaş Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesine teşekkür etti.(FİKRET BIYIK)

Reklam
Bu Konuyu Sosyal Medyada Paylaş

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz

Yukarı Çık