DOLAR: 34.2 TL
EURO: 37.1 TL

MUHTARLARLA iSTiŞARE

3 ay önce
261 kez görüntülendi

MUHTARLARLA iSTiŞARE
Reklam

Espiye Belediye Başkanı Erol Karadere, görev süresi boyunca birlikte yol yürüyecekleri mahalle ve köy muhtarlarıyla buluştu. Başkan Karadere, “Espiyemizi hak ettiği en iyi hizmeti sizlerle beraber getireceğiz” dedi.Espiye Belediye Başkanı Erol Karadere, mahalle ve Köy muhtarları ile ilk toplantısını yaptı. Espiye Belediyesi gerçekleşen tanışma toplantısı büyük katılımla gerçekleşti. Göreve başlayan tüm muhtarlara başarılar dileyen Karadere, halkla iç içe bir yönetim anlayışı çerçevesinde muhtarlarla yapacakları iş birliğine büyük önem verdiklerini söyledi.
BİRLİKTELİĞİMİZİ GÜÇLENDİRECEĞİZ

Espiye’ye hak ettiği hizmeti muhtarlarla yapacakları ortak çalışmalarla getireceklerini belirten Başkan Karadere, şunları söyledi:
“Espiye’nin bütün sorunlarını, biliyordum. , sorunlarını kendime dert edindiğim, kendim için ciddi bir aidiyet beslediğim bir ilçe. Kalbiniz, içiniz o kadar müsterih olsun ki bütün sorunları, sizlerin yaşadığı her şeyi biliyorum. Siyasetin içinde bulunduğum dönem birçok muhtarımızla birebir temas halinde de bulunmuştum. Birebir iletişimde olduğumdan dolayı geçmişte yaşanan sıkıntıları biliyorum. Bir anda her şeyi değiştiremeyiz. Ancak biz bunu iletişimle, ortak dille başaracağız. Çünkü sizler de yaşadığınız mahalleye hizmet için yola çıktınız. Bizler birlikteliğimizi güçlendirerek artıracağız.”Başkan Karadere, muhtarlarla düzenli olarak buluşacaklarını sözlerine ekledi.(Ahmet Turan)

Reklam
Bu Konuyu Sosyal Medyada Paylaş

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz

Yukarı Çık