DOLAR: 34.0 TL
EURO: 37.8 TL

“2. KİTAP FUARI” AÇILDI

2 ay önce
221 kez görüntülendi

“2. KİTAP FUARI” AÇILDI
Reklam

Espiye Belediyesi ,ilçe Müftülüğü ve Yazar Zekeriya Beşirli’in katkıları ile düzenlenen 2. Kitap Fuarı, Esentepe Parkı’nda ziyaretçilerine kapılarını açtı. Kitap fuarına gelen kitap severler,düzenlenen imza gününde yazar ve şairlerle buluşma imkânı buldu.
Yazar Zekeriya Beşirli ,Esentepe parkında 3 gün açık olan fuarın kültüre ve gençliğe hitap eden, insanlığa en kalıcı birikimi ortaya koyan bir etkinlik olduğunu söyledi.
Yazar Zekeriya Beşirli Gazetemize yaptığı açıklamada,Espiye ‘de 40 yazarın katılımı ile gerçekleştirilen 2. Kitap Fuarı’nın kapılarını okurlarına açtığını kaydetti.
Fuarda, Şiir, anı, deneme, roman, tarih, kültür dalında yazılmış kitapların yer aldığını belirten Beşirli, fuarın yazarından imzalı kitap almak isteyenler için işte fırsat olduğunu ifade etti.
“Kitap ruhun ilacıdır” diyen “Beşirli,” Kitap okumak insanın ufkunu genişletir.” “Kitaplar uygarlığa yol gösteren ışıklardır.” “Kitap okuyan insanlar kötülük düşünemezler.””Çok kitap okuyan kişi, güzel konuşmasını ve yazmasını bilen kişidir.” şeklinde konuştu.
Beşirli, fuarda,Bu kitapların, bu eserlerin meydana gelmesinde çok büyük emek sarf eden çok değerli yazarların mevcut olduğunu, tüm halkımızı hem bu kitap fuarını ziyaret etmeye, burada hoş vakit geçirmeye, kendisine uygun kitapları alıp, okumaya hem de aynı zamanda yazarlarımızla buluşmaya
davet ediyoruz” dedi.
Yazar Zekeriya Beşirli, 2.sini düzenlediğimiz Espiye Kitap Fuarı’nın açılmasında bizlere destek olan Espiye Belediye başkanı Erol Karadere’ye , kitap fuarına uzaktan yakından katılan şairlere, yazarlara ve fuarı ziyarete gelen kitap okurlarına ayrı ayrı teşekkür etti.(FİKRET BIYIK)

Reklam
Bu Konuyu Sosyal Medyada Paylaş

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz

Yukarı Çık