DOLAR: 34.0 TL
EURO: 37.8 TL

‘KILIÇ’ 1. OLDU

2 ay önce
223 kez görüntülendi

‘KILIÇ’ 1. OLDU
Reklam

Espiyeli Seçil Kılıç Gürcistan’da Altın Madalya Kazandı.
Espiye ilçesinden çıkan yetenekli sporcu Seçil Kılıç, Gürcistan’ın Batum kentinde 13-14 Temmuz tarihlerinde düzenlenen Uluslararası Karate Turnuvası’nda büyük bir başarıya imza attı.
1957 Espiye spor adına 35 kilogram kategorisinde yarışan Kılıç, tüm rakiplerini geride bırakarak altın madalyanın sahibi oldu. Espiye’nin gururu olarak anılan Kılıç, bu başarısıyla sadece ilçesini değil, tüm Türkiye’yi de onurlandırdı.

Seçil Kılıç’ın Büyük Başarısı
Uluslararası arenada boy gösteren Akkaya köyü Muhtarı Selami Kılıç ‘ın da kızı olan Seçil Kılıç, üstün performansıyla göz doldurdu. Katıldığı müsabakalarda sergilediği teknik ve kararlılığıyla dikkat çeken genç sporcu, final maçında da rakibine karşı üstün bir performans sergileyerek altın madalyayı kazanmayı başardı.
Kılıç’ın bu başarısı, Giresun Espiye ve Akkaya köyü halkı tarafından büyük bir sevinçle karşılandı.

Espiye Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü’nden Tebrik Espiye Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Hasan Tolga Cebeci, sporcu Seçil Kılıç ve karete antrenörü Ercan Kara’yı bu önemli başarılarından dolayı tebrik etti. Cebeci ,“Uluslararası arenada ülkemizi ,ilimizi ve Espiyemizi en iyi şekilde temsil eden sporcumuzu ve antrenörü Ercan Kara’yı tebrik eder, başarılarının devamını diliyoruz,”dedi. (FİKRET BIYIK)

Reklam
Bu Konuyu Sosyal Medyada Paylaş

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz

Yukarı Çık