DOLAR: 34.0 TL
EURO: 37.8 TL

15 TEMMUZ DEMOKRASİ VE MİLLİ BİRLİK GÜNÜ COŞKU İLE KUTLANDI

1 ay önce
197 kez görüntülendi

15 TEMMUZ DEMOKRASİ VE MİLLİ BİRLİK GÜNÜ COŞKU İLE KUTLANDI
Reklam

15 Temmuz Şehitlerini Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü Münasebetiyle Espiye’de program düzenlendi.
15 Temmuz Şehitlerini Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri kapsamında Hükümet konağı bahçesinde düzenlenen programa;İlçe Kaymakamı Taner Tengir, Belediye Başkanı Erol Karadere Cumhuriyet Savcısı,İlçe Emniyet Müdürü Yahya Aslan,Jandarma Komutanı Üsteğmen Salih Yahya Koca, İlçe Müftüsü Osman Gülbe, daire amirleri, siyasi parti temsilcileri , STK temsilcileri, kurum amirleri ve çok sayıdavatandaş katıldı.
15 Temmuz’un 8. yıldönümünde Espiye Kaymakamlığı ve Espiye Belediyesi 15 Temmuz Demokrasi Şehitleri Meydanı’na stantlar kurarak, sekiz yıl önce olduğu gibi ’Demokrasi nöbeti’ tuttu.15 Temmuz fotoğraf sergisi açıldı.
Program; Saygı duruşu ve İstiklâl Marşımızla başlayarak akabinde Din Görevlilerimizin okumuş oldukları Kur’an-ı Kerim ve ilahi Tilavetlerinin ardından İlçe Müftüsü Osman Gülbe duâ yaptı.
Program akışında; Sinevizyon gösterileri izletilerek o kara gecede nelerin yaşandığı bir kez daha gözler önüne serildi. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın konuşması izlendi.15 Temmuz’un sekizinci yılında bir kez daha halkımızın milli mücadele seferberliği tekrar hafızalara kazınarak, hain darbeciler lanetlendi.
Saat gece 00:13 kadar tutulan demokrasi nöbeti tüm Türkiye’de olduğu gibi Espiye’deki tüm camilerimizde Din Görevlilerimiz ile Müezzin Kayyımlarımızın güzel sesleriyle eş zamanlı okunan selalar ile program tamamlandı.(FİKRET BIYIK)

Reklam
Bu Konuyu Sosyal Medyada Paylaş

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz

Yukarı Çık