DOLAR: 34.0 TL
EURO: 37.8 TL

VALİ’DEN RENDEVU ALINAMIYOR!.. (MU?)

1 ay önce
162 kez görüntülendi

Resim bulunamadı
Reklam

Son yıllarda Giresun’da Vali Beylerden nedense randevu alınamama sıkıntıları yaşanıyor…
Önceki Vali Enver Ünlü İlimiz de yaklaşık 3 yıl görev yapmasına rağmen, basın mensupları ile bir kez dahi bir araya gelmemişti.
Bir basın mensubu olarak randevu almakta da oldukça zorlanıyorduk.

Bu defa Giresun’a yeni atanan (21 Ağustos’ta göreve başlayan) Vali Mehmet Fatih SERDENGEÇTİ ilimize atanınca bu sorunun aşılacağını düşünmüştük.
Ama gelen gideni aratır misali yanılmışız.
Maalesef randevu konusunda Vali Serdengeçti ile de sorunlar yaşanıyor.

Bu Vali Beylerle görüşülememe durumu Vali Beylerin şahsî tutumları mıdır, yoksa özel kalem müdürlerinin işgüzarlığı mıdır, o da pek bilinmiyor.

Vali Beyin bazı sivil toplum teşkilatı temsilcileri ve halkın yanında gazetecilere de randevu vermediği hususu ilk olarak yılların siyasetçisi ve duayen köşe yazarı Ahmed ÇITLAKOĞLU’nun (18.9.2023 tarihli) “Ulaşılamayan Vali!..” makalesinde eleştiri konusu yapılıyordu…
Bir gazi evladı ve Espiye Yöremiz Gazetesi Yazı İşleri Müdürü olarak benim de Sayın valimizle görüşebilmek için Özel Kalem Müdürlüğü aracılığıyla birçok kez randevu talebim oldu.
Özel kalemden geri dönüş olmayınca başka bir kanaldan Sayın Valimize yaklaşık bir ay önce randevu talebim iletildi. Maalesef hâlâ bir aydır yine dönüş olmadı.
Belki de çok yoğun olan Sn. Valimizin programlarını aksatmama ve rahatsızlık vermeme adına randevu talebimi geri çekiyorum.

Reklam
Bu Konuyu Sosyal Medyada Paylaş

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz

Yukarı Çık