DOLAR: 34.2 TL
EURO: 37.1 TL

Sokakta Fuhuş Akımı Rezaleti

3 hafta önce
67 kez görüntülendi

Sokakta Fuhuş Akımı Rezaleti
Reklam

Çocuk tecavüzleri, grup seks partileri, swinger (eş değiştirme) partileri ve aile içi ensest ilişkiler, sokakta kimseye aldırmadan cinsel ilişkilerden sonra şimdide erkek erkeğe cinsel ilişki haberlerini ibretle okuyoruz.

İstanbul, Kocaeli, Zonguldak, Bursa’da, İzmir’de kamusal alanlarda halkın gözü önünde kimseye aldırmadan yapılan bu sapkınlıklar’a şimdide Kadıköy’de açık alanda erkek erkeğe cinsel ilişki haberi, Acaba bu alanda yeni bir akım mı başladı?” sorusunu akıllara getirmektedir.

Eşcinsellik Lut Kavmi’nin helâkına sebep olan büyük günahlardandır. Lut kavminde de cinsel sapkınlık ve ahlaksızlık yaygınlaştığından dolayı başlarına taş yağarak kavim yok olmuştur.

Tekirdağ’da tecavüz edilen Sıla bebek, Diyarbakır’da ensest ilişkiye kurban giden Narin kızımız ve sokaklarda alenen yapılan cinsel sapkınlıklar.

Bunların hiçbiri kültürümüzde, inancımızda, değerlerimizde, geleneklerimizde, ahlak ve edep anlayışımızda olmayan vahim olaylardır.

Özgürlük adı altında her türlü sapıklığı artık kanıksar hale geldik.

Eşcinsel sapıklık ile sokak ortasında gayri ahlaki ilişki özgürlük olamaz.

Ahlak toplumsal hayatın temel direğidir. Ahlak bozulursa toplum bozulur ve çöküntüye uğrar. Hatta sonuçta devlet çöker ve enkazın altında hep birlikte kalırız.

Bu çirkin sapkınlıklara birey ve toplum olarak daha duyarlı olunmalı ve geçit verilmemelidir.

Özellikle bu konuda aileler çok dikkatli olmalı ve gerekli tedbirleri almalıdır. Diyanet toplumu ve Milli Eğitim de öğrencileri aydınlatmalıdır. Güvenlik güçleri de bu tür davranışlara asla müsamaha göstermemeli, yargıda en ağır cezayı vermelidir.

Yukarıda belirtilen sapıklıklara yasalarımızda öngörülen cezalar görülüyor ki çok hem de çok yetersiz kalmakta ve caydırıcı olmaktan da uzaktır. Ahlaki ve toplumsal değerlerimizi dinamitleyen bu tür eylemlere karşı hadım ve idam cezası halkoyuna sonularak hayata geçirilmelidir.

Devletimizinde kavimlerin yok olmasına neden olan gayri ahlaki ve insanlık dışı sapkınlıkların önüne geçilmesi için bir an önce köklü tedbirler alması gerekir.

Reklam
Bu Konuyu Sosyal Medyada Paylaş

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz

Yukarı Çık