DOLAR: 34.2 TL
EURO: 37.2 TL

ESNAFLARIMIZ UNUTULMADI

2 hafta önce
87 kez görüntülendi

ESNAFLARIMIZ UNUTULMADI
Reklam

Espiye’de Ahilik Haftası kapsamında mevlit okutuldu. Espiye Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanlığı ve ilçe Müftülüğünce Mevlit programı düzenlendi.
Espiye merkez Camii’nde gerçekleştirilen programda, öğle namazı öncesinde Kur’an-ı Kerim ,mevlit,ilahi okundu. Espiye ilçe Müftüsü osman Güle,hayatını kaybeden esnaflar için dua etti.
Espiye ‘de ebediyete irtihal eden esnaflara ilk defa Kur’an okutulduğunu belirten Espiye Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Salih Yanık, Ahilik kültürünün her daim yaşatılması gerektiğini belirtti.
Hayatını kaybeden esnaflara Allah’tan rahmet dileyen Yanık , mesleğini icra eden esnaf ve sanatkarlara da bol kazanç dileyerek Ahilik Haftası’nı kutladı. Programın ardından katılımcılara meyve suyu top kek ikram edildi.
Etkinliğe ,Espiye Kaymakamı Ahmet Kavanoz,Giresun Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ali Kara, başkan yardımcısı Otel ve Kahveciler Odası Başkanı Ercan Ayhan,Espiye Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Salih Yanık,Espiye Müftüsü Osman Gülbe, daire amirleri,siyasi parti temsilcileri ile esnaflar katıldı.Yanık,Kur’an tilavetine katılanlara teşekkür etti.(FİKRET BIYIK)

Reklam
Bu Konuyu Sosyal Medyada Paylaş

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz

Yukarı Çık