DOLAR: 34.2 TL
EURO: 37.1 TL

POLİSTEN YORULAN SÜRÜCÜLERE İKRAM

6 yıl önce
746 kez görüntülendi

POLİSTEN YORULAN SÜRÜCÜLERE İKRAM
Reklam

Espiye’de Kurban Bayramı için memleketlerine seyahat eden ve yorgunluk belirtisi gösteren sürücülere polis ekipleri çay ikramında bulundu.

“Trafikte Mola Verin Hayata Gülümseyin” projesi kapsamında Karadeniz sahil yolunda Espiye ilçe Emniyet Müdürlüğü önünde uygulama noktası oluşturan İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, sürücüleri durdurarak broşürle bilgilendirildi.
Ekipler, İçişleri Bakanlığı tarafından bayram tatilinde meydana gelebilecek trafik kazalarını en aza indirgemek amacıyla uygulama yaptıklarını ifade eden yetkililer,bayramın matem havasına bürünmemesi için herkesin trafik kurallarına riayet etmesi gerektiğini söylediler.
Espiye İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Sürücülerin mutlaka hız kurallarına, trafik işaretlerine uyması ve emniyet kemerini takması gerektiğinin altını çizerek, bu konuda polis ve jandarma trafik ekiplerinin Bayram süresince trafik kontrollerinin süreceğini kaydettiler.
Yetkililer,özellikle uzun yoldan gelen sürücülerin dinlenmeleri için ara noktalar oluşturduklarını, “Polis ekiplerimiz uygulama esnasında özellikle yorgun gördükleri sürücüleri inip dinlenmeleri konusunda ikaz ederek, bunun gerçekten sürücüler için çok önemli” olduğunu beyan ettiler.(FİKRET BIYIK)

Reklam
Bu Konuyu Sosyal Medyada Paylaş

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz

Yukarı Çık