DOLAR: 34.2 TL
EURO: 37.1 TL

ÇPAL’DEN HUZUREVi ZiYARETi

5 yıl önce
522 kez görüntülendi

ÇPAL’DEN HUZUREVi ZiYARETi
Reklam

Espiye 75.Yıl Çok Programlı Anadolu Lisesi bünyesinde bulunan Hasta ve Yaşlı Hizmetleri bölüm öğrencileri, Müdür Yardımcısı Şeref BAŞOĞLU, Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmeni Sezai ŞAHAN ve bölüm şefi GülayKIRAN DİLLİ eşliğinde Giresun’da bulunan huzurevini ziyaret ettiler.
Yaşlı ve bakıma muhtaç kimselerin kaldığı huzurevinde öğrenciler yaşlılara karanfil takdim ederek onlarla yakından ilgilendiler. Sıcak ve samimi bir ortamda geçen ziyaret oldukça verimli geçti. Ziyarette yaşlılarımızla sohbet etme imkânı bulan öğrenciler zaman zaman duygusal anlar yaşadı.
Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmeni Sezai ŞAHAN: “Bu tip ziyaretler öğrencilerimizde merhamet duygularını geliştiriyor, empati kurma yeteneği kazandırıyor. Sonuçta bir gün hepimiz yaşlanacağız.
Hasta ve Yaşlı Hizmetlerinde eğitim alan bu öğrencilerin en önemli çalışma alanı huzurevleri olacak. Öğrencilerimiz burada yaşlılarımızla aynı ortamda oldu. Onların kişisel bakım hizmetlerini gözlemlediler. Bir nevi mini bir staj yapmış oldular. Çok verimli bir ziyaret oldu. Bizlerle yakından alakadar olan huzur evi personeline de teşekkürü borç biliriz” dedi.(F.BIYIK)

Reklam
Bu Konuyu Sosyal Medyada Paylaş

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz

Yukarı Çık