DOLAR: 34.2 TL
EURO: 37.1 TL

”ANNELER GÜNÜ” KUTLANDI

3 yıl önce
395 kez görüntülendi

”ANNELER GÜNÜ” KUTLANDI
Reklam

Espiye ilçesinde Anneler günü nedeniyle Espiye Kaymakamlığının organize ettiği programda, şehit anne ve yakınları ziyaret edilerek,çeşitli hediyeler verildi.
Kaymakam Tengir, Başkan Karadere ve ilçe daire amirleri ile birlikte Espiye’de yaşayan 8 şehit anneleri, anneler günü dolayısıyla sosyal mesafe kuralına uyularak, eşzamanlı ziyaret edildi ve anneler günü kutlandı. Annelere hediyeleri takdim edildi ve hayır duaları alındı.
Espiye Kaymakamı Taner Tengir, “Karşılıksız tek sevginin, annelerin çocuklarına duyduğu sevgi olduğunu, onların sevgisi her şeyin üstünde ve her şeye değer bir sevgidir. Bu yüzden en değerli varlıklarımız olan annelerimize sonsuz sevgi, saygı duyarak onların her zaman yanında olmalı, zor günlerini ve tüm güzellikleri onlarla paylaşabilmeliyiz” dedi.
Espiye Belediye Başkanı Mustafa Karadere, annelik duygusunun, yeri doldurulamayan, sözcüklerle anlatılamayan ve değeri hiçbir zenginlikle ölçülemeyen, dünyadaki en ulvi duygu olduğunu söyledi.
Cibril Mahallesindeki Şehit Mustafa Göbüt’ün aile ziyaretine, ilçe Kaymakamı Taner Tengir, Belediye Başkanı Mustafa Karadere, İlçe Jandarma Komutanı Barış Doğan, İlçe Emniyet Müdürü Birkan Erden ve Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Müdürü Özlem ÇAL Duran katıldılar.

Reklam
Bu Konuyu Sosyal Medyada Paylaş

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz

Yukarı Çık