DOLAR: 34.2 TL
EURO: 37.1 TL

ESNAFLARI ZİYARET ETTİ

1 yıl önce
261 kez görüntülendi

ESNAFLARI ZİYARET ETTİ
Reklam

Espiye İlçe Müftüsü Osman Gülbe, ilçedeki esnafları ziyaret etti.Ramazan ayı münasebetiyle ilçede bulunan çarşı ve sanayi esnafı Espiye ilçe Müftülüğünce ziyaret edildi.
İlçe Müftüsü Osman Gülbe, müftülük vaizi Ahmet Yılmaz, din görevlileri Mehmet Şahan,Eşref Bayrak, Mehmet Işık ile birlikte sanayi esnafını ziyaret ederek, “Helal kazanç ve Zekat İbadeti” hakkında bilgiler vererek, rahmet, bereket, mağfiret, şifa, oruç ve Kur’an ayı olan Ramazan ayının sağlık, afiyet getirmesini ve hayırlara vesile olmasını cenabı Allah’ tan niyaz etti.
Müftü Osman Gülbe, ziyarette esnafların hal ve hatırlarını sorarak onların Müftülük faaliyetleri hakkında talep ve beklentilerini dinledi.
Esnaf ve zanaatkârların toplumun temel taşları olduğuna dikkat çeken Müftü Gülbe, Müftülük olarak rutin görevlerimizin yanında halkımız ve esnafımızla da birebir temas halinde olarak, onları dinleyip taleplerini yerine getirme noktasında gayret gösterildiğini ifade etti.
Gülbe , bizleri sıcak bir şekilde karşılayan sanayi esnafına ve çalışan gençlere bol ve hayırlı kazançlar dileyerek teşekkür etti.(FİKRET BIYIK)

Reklam
Bu Konuyu Sosyal Medyada Paylaş

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz

Yukarı Çık