DOLAR: 34.2 TL
EURO: 37.1 TL

“iLK NAMAZIM iLK SECCÂDEM” ETKiNLiĞi

1 yıl önce
211 kez görüntülendi

“iLK NAMAZIM iLK SECCÂDEM” ETKiNLiĞi
Reklam

Espiye’de Kur’an Kursu’nda eğitim gören 4-6 yaş grubu minikler için”İlk Namazım İlk Seccâdem” etkinliği yapıldı. Müftülüğe bağlı Mescidi Aksa Kur’an Kursu’nda eğitim gören 4-6 yaş grubu minikler için “İlk Namazım İlk Seccâdem” etkinliği düzenlendi.
Kur’an kursu öğreticileri Emine Kırca,Esma Aydın Hatice Yıldırım,Gamze Küçük Sümeyye Aydın ‘ın görev yaptıkları Mescidi Aksa Kur’an Kursu’nda eğitim gören 4-6 yaş grubu minikler için “İlk Namazım İlk Seccâdem” etkinliği gerçekleştirildi.
Namaz hakkında ayet ve hadislerden örnek veren Müftü Gülbe, “Bizim de amacımız ilk seccadem projesi ile namaz ile ilgili duyarlılığı artırmak ve namazın hayatımızın ayrılmaz bir parçası olduğunu öğrencilere anlatmak olduğunu söyledi.
Namazın önemi,Namazın nasıl kılınacağı , namazın rekatları,namazın farzı,vacibi ve sünnetleri hakkında minik öğrencilere bilgi veren İlçe Müftüsü Osman Gülbe, miniklere seccâde hediye ederek,topluca namaz kıldılar. Minik öğrencilere çeşitli hediyeler veren Gülbe,etkinliği düzenleyen hocalara teşekkür etti. (FİKRET BIYIK)

Reklam
Bu Konuyu Sosyal Medyada Paylaş

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz

Yukarı Çık