DOLAR: 34.2 TL
EURO: 37.1 TL

MİNİK ÖĞRENCİLER TAÇ GİYDİ

1 yıl önce
192 kez görüntülendi

MİNİK ÖĞRENCİLER TAÇ GİYDİ
Reklam

Espiye’de “Kur’an Okumaya Geçiş ve Taç Giyme Töreni” düzenlendi.
Espiye İlçe Müftülüğüne bağlı Merkez 4-6 yaş Kur’an Kursu’nda öğrenciler için “Kur’an Okumaya Geçiş ve Taç Giyme Töreni”gerçekleştirildi.
Espiye İlçe Müftülüğünce Mescidi Aksa Camii 4-6 Yaş Kur’an Kursu’nda eğitim gören 17 öğrenci, elif-ba eğitimini tamamlayarak Kur’an-ı Kerim okumaya başladı.
İlçe Müftüsü Osman Gülbe , törende yaptığı konuşmada, 4-6 yaş Kur’an kurslarının önemini vurgulayarak, “4-6 yaş kurslarımıza büyük önem veriyor, yavrularımızın İslam’ın aydınlık ilkeleri, milli ve manevi değerlerle yetiştirilmelerine gayret ediyoruz.” dedi.
Espiye ilçe Kaymakamı Taner Tengir, “Bu güzel manzara bizi hem mutlu ediyor hem de duygulandırıyor. Bir çocuğun bu kadar erken yaşlarda Kur’an ile tanışması, yaratıcısını ve peygamberini bilmesi, ileriki hayatında iyi bir insan olması açısından çok önemli. İnşallah muvaffak olur ve daha nice yavrumuzu Kur’an iklimiyle buluştururuz.
Çocuklarımızı tebrik ediyor, emeği geçenlere teşekkür ediyorum.” dedi.
Minik öğrenciler, Kur’an-ı kerim,ilahi okudular. Program sonunda isimleri yazılı pastayı kesen minik öğrencilere taç giydirilerek Kaymakam,başkan ve müftü tarafından çeşitli hediyeler verildi.
Mescidi Aksa Camiinde yapılan törene İlçe Kaymakamı Taner Tengir,Belediye Başkanı Mustafa Karadere, İlçe Müftüsü Osman Gülbe, Şube Müdürü Ömer Çınar , veliler ve öğrenciler katıldı.(FİKRET BIYIK)

Reklam
Bu Konuyu Sosyal Medyada Paylaş

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz

Yukarı Çık