DOLAR: 34.2 TL
EURO: 37.1 TL

AiLE DESTEK MERKEZi (ADEM) HiZMETE GiRDi

1 yıl önce
223 kez görüntülendi

AiLE DESTEK MERKEZi (ADEM) HiZMETE GiRDi
Reklam

Espiye Kaymakamlığı, Sosyal Dayanışma ve Yardımlaşma Vakfı Aile Destek Merkezi (ADEM) açılışı Kaymakam Taner Tengir öncülüğünde gerçekleşti.
Açılışa,Giresun Valisi Enver Ünlü’nün eşi Sema Ünlü Hanımefendi, Espiye Kaymakamı Taner Tengir’in eşi Handan Tengir, İl Jandarma Komutanı J. Kd. Albay Özgür Özer’in eşi Elif Özer, Espiye Belediye Başkanı Mustafa Karadere ve eşi Sündüs Karadere, ilçe protokolü, öğrenciler ve davetliler katıldı.
Aile Destek Merkezi’nin açılış kurdelesi Valimizin eşi Sema Ünlü Hanımefendi ve protokol üyeleri tarafından birlikte kesildi. Törende konuşan Kaymakam Taner Tengir, merkezin yapımında emeği geçenlere teşekkür etti.Tengir, merkezin önemli görevler üstleneceğini aktararak, “Bu son iki üç yılda dünya ve ülkemiz önemli sıkıntıları yaşadı. Önce pandemiyle, daha sonra savaşın getirdiği olumsuzluklarla üretim alanında, sosyal alanda, Ekonomik alanda değişik sıkıntılar ortaya çıktı. Ama şükür ülkemiz, sosyal yardımlaşma vakıflarıyla bu sıkıntıları en aza indirme yönünde çok ciddi gayret gösterdi. Bahsedildiği üzere sadece merkezde seksen milyon bütçe bakıldığında üç yüz, dört yüz milyonluk bir sosyal yardım vatandaşlarımıza destek olarak verildi. Bununla da vatandaşlarımızın günlük hayatında sıkıntıda olan bölümlerinde onlara destek olundu. Ekonomik sıkıntıyı en aza indirilmeye çalışıldı. Yine yaşlılarımıza zor durumda kalanlara her zaman yardım edildi, yardım edilmeye de devam ediyor. Toplumun ailenin temeli kadın.Dezavantajlı gruplar içerisinde yer alan topluma kazandırabilmek adına ADEM’i açıyoruz. Tabii burada çalışanlarımıza da büyük bir görev düşüyor. Gelen vatandaşlarımızın özel durumlarını iyi kavrayarak, onların psikolojilerine iyi şekilde hitap ederek davranmaları gerekiyor. Bunu da buradan özellikle ifade etmek istiyorum. Hizmetin hayırlı uğurlu olmasını diliyor, hepinize saygılar sunuyorum” dedi.
Konuşmanın ardından ilçe müftüsü Osman Gülbe’nin yaptığı dua ile aile destek merkezinin açılışı gerçekleşti.(Haber:Ahmet Turan)

Reklam
Bu Konuyu Sosyal Medyada Paylaş

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz

Yukarı Çık