DOLAR: 34.2 TL
EURO: 37.1 TL

AĞIRALİOĞLU ESPİYELİLERDEN DESTEK İSTEDİ

5 yıl önce
494 kez görüntülendi

AĞIRALİOĞLU ESPİYELİLERDEN DESTEK İSTEDİ
Reklam

31 Mart Mahalli İdareler seçimleri öncesi Espiye’nin geleceği için Millet İttifakı çatısı altında birleşen İyi Parti’nin Belediye Meclis ve İGM Üyesi Adayları tanıtım toplantısında buluştu.

Son derece samimi bir ortamda gerçekleşen toplantıda birlik beraberlik mesajları verildi.İyi Parti İstanbul Milletvekili ve Grup başkan vekili Yavuz Ağıralioğlu, Millet İttifakı’nın iyi Parti Espiye Belediye Başkan Adayı İbrahim Önal,belediye meclis ve İGM üyeleri Baladın Düğün salonunda seçmenleri ile buluşarak destek istediler.

İyi Parti Espiye Belediye Başkan Adayı efsane başkan İbrahim Önal, toplantıda yaptığı konuşmada, “Millet İttifakı birlikteliğimizle Espiyemize güç katmıştır. İnşallah seçimi sizlerin desteği ile kazanacağız.Hizmetlere kaldığımız yerden devam edeceğiz. Espiyemize AK Partili belediye başkanları döneminde yapılamayan hizmetleri sizlerle birlikte yapacağız.
İlçemizi marka ve örnek şehir ünvanı kazandıracağız. İnşallah bu hedef ve gönül belediyeciliği anlayışımızla çalmadık kapı, sıkılmadık el bırakmayacağız ve Espiyemizi 16 yıllardır özlemini çektiği belediyecilik hizmetlerine kavuşturacağız” şeklinde konuştu.
Ağıralioğlu,Espiyeliler den destek istedi İYİ Parti Grup Başkan vekili İstanbul Milletvekili Yavuz Ağıralioğlu 31 mart 2019 yerel seçimleri için Espiye ilçesine gelerek seçmenlerden Partisinin adayına destek istedi.Baladın düğün Salonunda seçmenlerle bir araya gelen İYİ Parti Grup Başkan vekili İstanbul Milletvekili Yavuz Ağıralioğlu,”Siyasette kalıcı hale gelecek, Beş milyon oyu millettin devletin yarınlarına ümit haline getirmeyi sağlamaya çalışıyoruz.Siyasette,belediyecilikte ahlakı,nezaketi,adaletti,çevre,hassasiyetini,temiz ve sağlıklı beslenmeye olan ihtiyacı görecek görsel kalkınma ahlakını hakim kılacak bir usulü temsil edeceğiz.Sizlerin desteği ile Espiye belediye başkanlığı seçimini kazanacağız” ’dedi.
Aday tanıtım toplantısına ;İYİ Parti İstanbul Milletvekili Grup Başkanvekili Yavuz Ağıralioğlu,İYİ Parti Giresun İl Başkanı Ahmet Memiş,İYİ Parti Giresun Kurucu İl Başkanı Av.Ünzile Yüksel,İYİ Parti Yağlıdere Belediye Başkan Adayı Av.Metin Turgut,İYİ Parti Yağlıdere İlçe Başkanı Halis Türk,İYİ Parti Tirebolu ilçe Başkanı,İYİ Parti Görele İlçe Başkanı,İYİ Parti Espiye İlçe Başkanı Turhan Zaim,İYİ Parti Espiye İlçe Gençlik kolları Başkanı Harun Ayhan Uzun,Espiye Dernekler Birliği ve Espiye Genç İş Adamları Derneği Başkanı Eray Tiryaki ve Başkan Yardımcısı A.Hikmet Şahan,Büyük Birlik Partisi İlçe Teşkilattı,davetliler ,partililer ile çok sayıda vatandaşlar katıldılar.

Reklam
Bu Konuyu Sosyal Medyada Paylaş

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz

Yukarı Çık