DOLAR: TL
EURO: TL

ÇAYIN BUHARI, ŞAMPİYONLUĞUN ATEŞİ!

2 hafta önce
75 kez görüntülendi

ÇAYIN BUHARI, ŞAMPİYONLUĞUN ATEŞİ!
Reklam

iLÇE GENÇLİK SPOR MÜDÜRLÜĞÜNÜN DÜZENLEMİŞ OLDUĞU ORKUN KAAN VEZİROĞLU FUTBOL TURNUVASI SONA ERDİ.

Espiye ilçesinde düzenlenen Orkun Kaan Veziroğlu Halısaha Turnuvası, büyük bir heyecanla tamamlandı. Turnuvanın finalinde Dostlarbirliği, rakibi Emin Yapı’yı 4-1 mağlup ederek şampiyonluk kupasını kaldırdı.
Dostlarbirliği, turnuva boyunca sergilediği üstün performansla dikkat çekti. Grup aşamalarında Dörtyolspor’u 3-2, Soğukpınar’ı 6-1, Ades Otomotiv’i 7-3, Ericek’i 11-4 ve Polbek’i 3-2 mağlup eden ekip, son grup maçında Emin Yapı ile 2-2 berabere kaldı. Yarı finalde Dörtyolspor ile 2-2 berabere kalmalarına rağmen, penaltılarda kaleci Ahmet Kürtün’ün iki kritik kurtarışıyla 5-3 galip gelerek finale yükseldiler. Finalde ise Emin Yapı’yı 4-1 mağlup ederek şampiyon oldular.
Turnuvanın gol kralı, attığı 28 golle Dostlarbirliği’nin golcü ismi Okan Yakut oldu. Takım kaptanı Galip Yıldız, maç sonrası yaptığı açıklamada, “Bu şampiyonluk takımımızın özverisi, birlikteliği ve mücadelesinin bir sonucu. Dostluk, kardeşlik ve fair-play ruhuyla sahada elimizden gelenin en iyisini yaptık. Espiye halkına ve bizi destekleyen herkese teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı.
Espiye’nin sevilen simalarından biri olan ve aynı zamanda çay ocağı işletmeciliği yapan Galip Yıldız, ikinci kez kupayı kazanmanın gururunu yaşadı. Turnuva boyunca sergiledikleri başarılı futbol ile adlarından söz ettiren Dostlarbirliği, Orkun Kaan Veziroğlu Halısaha Turnuvası’nın en güçlü takımı
olduğunu bir kez daha kanıtladı.(Haber:Taner Karaman)

Reklam
Bu Konuyu Sosyal Medyada Paylaş

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz

Yukarı Çık