DOLAR: 34.2 TL
EURO: 37.1 TL

EGİD’DEN ÖĞRETMENLERE VEFA

5 yıl önce
391 kez görüntülendi

EGİD’DEN ÖĞRETMENLERE VEFA
Reklam

Öğretmen Hülya Karaman’a emekli öğretmenler Emin Baladın A.Rıza Yanık ve Selahattin Herekoğlu’na Öğretmenler Günü’nde vefa ziyareti yapıldı.
24 Kasım Öğretmenler günü nedeniyle Espiye Genç İş Adamları Derneği emekli olan öğretmenleri ziyaret ettiler. Ziyaretten çok memnun olduğunu dile getiren Emin Baladın,Öğrencilerinin insanlara faydalı olduklarını görünce mutlu olduklarını belirterek,24 Kasım öğretmenler gününde hatırlanmayı istediğini söyleyerek, unutulmayı asla kabul etmediklerini de belirtti.
Öğrencilerimizi sokakta çocuklarıyla görünce torunumuz gibi hissediyoruz diyen Emin Baladın, “Milli Eğitim Bakanlığına 27 yıl hizmet ettim.24 Kasım öğretmenler günü bizim günümüz olduğu için çok mutluyuz. Bugünlerde ve bayram günlerinde öğrencilerimizin ziyaretimize gelmelerini bekliyoruz. Beklentiler tükenmez, ama gittikçe bu ziyaretler seyrekleşiyor.Unutulmayı kabul etmiyoruz.” ifadelerini kullandı.
EGİD Yönetim Kurulu Başkanı Eray Tiryaki ise,”Emekli olan öğretmenlerimizi ziyarete geldik.Sağ olsunlar bizleri çok iyi karşıladılar. Öğretmenlerimizin duygu ve düşünceleri bizleri çok etkiledi.Onlardan öğrenebileceğimiz çok şey var. Gerçekten öğretmenlik farklı bir meslek, hala o mesleğin izleri karakterleri üzerlerinde devam ediyor.Onların emekleri ile bugünlere geldik.Taş üstüne taş koydular. Biz de küçük bir taş koymaya çalışıyoruz” dedi.
Emin Baladın hocayı örnek aldığını söyleyen Tiryaki,” Öğretmenlik kutsal bir meslek, emekli olduktan sonra da hatırlanmak, ilgi görmek çok güzel bir duygu olsa gerek. Bundan sonra ki yaşantısında uzun ömürler ve sağlıklı, mutlu günler diliyorum. Öğrencilerimize, öğretmenleri sadece öğretmenler gününde değil de zaman zaman hatırlaması gerektiğini hatırlatmak istiyorum. Öğretmenlerin üzerimizde gerçekten çok büyük emekleri var. Bu yüzden ahirete intikal etmiş tüm öğretmenlerimizi de rahmetle anıyorum” ifadelerini kullandı.(Ahmet TURAN)

Reklam
Bu Konuyu Sosyal Medyada Paylaş

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz

Yukarı Çık