DOLAR: 34.0 TL
EURO: 37.8 TL

ENGELLİ BİREYLERİN HAYATI KOLAYLAŞIYOR

1 hafta önce
82 kez görüntülendi

ENGELLİ BİREYLERİN HAYATI KOLAYLAŞIYOR
Reklam

Espiye Belediyesi, tekerlekli sandalye talebinde bulunan engelli vatandaşların ihtiyaçlarını kısa sürede karşılıyor. Engelli birimi koordinatörü Murat Kara, alınan tekerlekli sandalyeleri vatandaşlara teslim etti.Espiye Belediye Başkanı Erol Karadere, engelli vatandaşların tüm ihtiyaçlarının karşılanması için her zaman yanlarında olduklarını söyledi.Engelli vatandaşları toplumsal hayatın içerisine dahil ederek yaşam koşullarını ve standartlarını iyileştirmeye, konforlu yaşam sürmelerini sağlamaya çalışan Espiye Belediyesi’nin çalışmaları hız kesmeden devam ediyor. Engellilerin sorunlarına çözümler üreten Espiye Belediyesi, gelen taleplere de hızla cevap veriyor. Göreve geldikleri günden itibaren tekerlekli sandalye olmak üzere iki yüz üzerinde engelli vatandaşın medikal malzeme ihtiyacını gideren Espiye Belediyesi, Engelli birimi koordinatörü Murat Kara müracaat ederek çocukları için tekerlekli sandalye talebinde bulunan ailelerin taleplerini karşıladı.

‘ÇÖZÜM MERKEZİNE BAŞVURDUM’
Espiye ilçesi Esentepe Mahallesi’nde yaşayan 27 yaşındaki bedensel engelli Canan Kılıç, tekerlekli sandalye verilmesi nedeniyle çok mutlu olduğunu belirterek çok önemli bir ihtiyacının giderildiğini söyledi.Anne ise “Kızım 27 yıldır yürüyemez halde. Bir yakınımızın verdiği tekerlekli sandalyeyi yıllarca kullandık. Ancak eskiyip, bazı parçalarında hasar oluşunca kullanılamaz duruma geldi. Bende bunun üzerine Engelli birimi koordinatörlüğüne müracaatta bulundum.Sağolsunlar Espiye Belediyemiz bize bu aracı tedarik etti.

‘HER ZAMAN YANLARINDAYIZ’
Her bireyin engelli adayı olduğunu hatırlatan Espiye Belediye Başkanı Erol Karadere, “Engelli vatandaşlarımızın her türlü talep ve ihtiyaçlarını karşılamak için her zaman yanlarındayız. Engelli birimi koordinatörü tarafından kentimizdeki engelli bireyler için bir dizi çalışma gerçekleştiriyoruz. Engelli vatandaşlarımızın sosyalleşmeleri ve toplumsal hayata adaptasyonlarına destek olmak, şehrin sunduğu imkanlardan yararlanmalarını sağlamak amacıyla çalışmalarımıza devam ediyoruz” dedi.(Ahmet Turan)

Reklam
Bu Konuyu Sosyal Medyada Paylaş

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz

Yukarı Çık