DOLAR: 34.0 TL
EURO: 37.8 TL

FINDIK HASAT VE HARMAN FESTİVALİ DÜZENLENDİ

1 hafta önce
82 kez görüntülendi

FINDIK HASAT VE HARMAN FESTİVALİ DÜZENLENDİ
Reklam

Espiye Soğukpınar’da Fındık Hasat ve Harman Festivali düzenlendi.
Soğukpınar Belediyesince 2. geleneksel Fındık hasat ve harman festivali yapıldı.
Espiye ilçesi Soğukpınar Belde Belediyesi ve Soğukpınar Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’nce ortaklaşa 2.si düzenlenen Fındık hasat ve harman festivali mahalli ve yerel sanatçıların katılımı ile gerçekleştirildi.
Festivalde, CHP Giresun Milletvekili Elvan Işık Gezmiş,Giresun belediye Başkanı Fuat Köse,Espiye belediye Başkanı Erol Karadere,Soğukpınar Belediye Başkanı Mustafa Eyice,birer konuşma yaparak festivalin düzenlenmesinde emeği geçen ve katkısı bulunanlara teşekkür ettiler.
Soğukpınar belediyesi bahçesinde düzenlenen Fındık hasat ve harman festivaline katılanlara teşekkür eden Soğukpınar Belediye Başkanı Mustafa Eyice, festivalin, gurbet ile sıla özlemi çekenler için çok önemli bir etkinlik olduğunu söyledi. Eyice, “Bölgede fındık hasadının devam ettiği şu günlerde vatandaşlarımıza eğlenmeleri ve stres atmaları için bu 2. festivali düzenledik. Festivalimizde bizleri yalnız bırakmayan ve destek veren herkese teşekkür ediyorum.” dedi.Festivale katılan vatandaşlar yerel sanatçıların söylediği türküler ile coşarak fındık yorgunluğunu üzerlerinden horon oynayarak attılar.
2. geleneksel Fındık hasat ve harman Festivali’ne, CHP Giresun Milletvekili Elvan Işık Gezmiş,Giresun belediye Başkanı Fuat Köse,Espiye belediye Başkanı Erol Karadere,Soğukpınar Belediye Başkanı Mustafa Eyice,CHP Espiye ilçe Başkanı İbrahim Akgün, STK Temsilcileri, siyasi parti temsilcileri,Soğukpınar Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı İrfan Eyice,davetliler ile vatandaşlar katıldı.(Haber:FİKRET BIYIK—Foto: İMDAT YILMAZ)

Reklam
Bu Konuyu Sosyal Medyada Paylaş

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz

Yukarı Çık