DOLAR: 34.1 TL
EURO: 37.9 TL

“HALKÇI, ŞEFFAF VE KATILIMCI BELEDİYECİLİK” DÖNEMİ

1 hafta önce
95 kez görüntülendi

“HALKÇI, ŞEFFAF VE KATILIMCI BELEDİYECİLİK” DÖNEMİ
Reklam

Espiye Belediye Başkanı Erol Karadere, Belediye Meclis Toplantıları’nı halka açık bir şekilde gerçekleştirmeye başladı.Ayrıca her toplantının farklı bir mahallede gerçekleştirileceği uygulaması başlatılacak.Espiye Belediyesi’nin halka açık Meclis Toplantısı’nın ilki Merkez Mahallesi’nde gerçekleşti. Grand Karadere Düğün Salonu’nda saat 17.00’da başlayan toplantıya Espiye halkı yoğun ilgi gösterdi. Toplantının açılış konuşmasını gerçekleştiren Belediye Başkanı Erol Karadere, “Seçimlerden önce, ‘Espiye Belediyesi’nin Espiyelilerden gizlisi saklısı olmayacak, meclis toplantılarımızı halka açacağız’ demiştik. Bugün burada verdiğimiz sözü tutmanın, hayalimizi gerçekleştirmenin mutluluğunu, gururunu yaşıyoruz” dedi.

BELEDİYE PERSONELİ TAM KADRO

Espiye Belediyesi’nin ilgili daire müdürlerinin de tam kadro toplantıya katılması talimatını veren Başkan Karadere, “Halkımızın sorunları ve sorunlara yönelik çözümler not alınacak. İşlemlerle ilgili yürütülen çalışmalar takip edilecek ve vatandaşımıza bilgi verilecek” dedi.

3 MADDELİK GÜNDEM MECLİS TARAFINDAN ONAYLANDI

Belediye Meclisi’nin daha önce belirlediği 3 maddenin tamamı okunarak oylamaya sunuldu. Muhalefet üyelerinin de desteğiyle oy birliğiyle kabul edildi.
1-Muğla Büyükşehir Belediyesi ile Kardeş Kent ilişkisi kurulmasının görüşülmesi 2- İstanbul İli Beyoğlu Belediyesi ile Kardeş Kent ilişkisi kurulmasının görüşülmesi 3-03.03.2024 tarih ve 14 sayılı Meclis kararı ile alınan İlçemizde İkamet Eden Depremzedelere ücretsiz su yükleme kararının uzatılmasının görüşülmesi.

TOPLANTI SONRASI SÖZ HALKA VERİLDİ

Halka açık gerçekleştirilen ilk toplantının bitmesiyle söz Espiye halkına bırakıldı. Mahalleleriyle ilgili sorunları dile getiren vatandaşları dinleyen Başkan Karadere ve meclis üyeleri, çözüme yönelik önerileri tartıştı. Verimli bir şekilde tamamlanan toplantının ardından katılımları için mahalle halkına teşekkür eden Başkan Karadere, mahalleliler ve meclis üyeleriyle hatıra fotoğrafı çektirdi.(Hatun Gökçe)

Reklam
Bu Konuyu Sosyal Medyada Paylaş

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz

Yukarı Çık