DOLAR: 34.2 TL
EURO: 37.1 TL

iKiNCi ÇEKiLiŞ GERÇEKLEŞTi

4 yıl önce
1.688 kez görüntülendi

iKiNCi ÇEKiLiŞ GERÇEKLEŞTi
Reklam

Çınar market üç şubesi ile çekilişe özel indirim gerçekleştirdi.
Çınar Market üç şubesi ile indirim günleri düzenlerken ayrıca düzenlediği çekilişi gerçekleştirdi.
Çınar Marketler Müdürü Ersin Sarıkaya; “Çekilişimizi halkımızın yoğun ilgisiyle gerçekleştirdik. Milli piyango usulü ile yapılan çekilişte talihliler ürünleri almaya hak kazandılar. Açıldığımız günden beri halkımızın inanılmaz ilgisi ile karşı karşıyayız. En taze en doğal ve en kaliteli ürün yelpazesini halkımıza en ucuz fiyata sunmaya devam edeceğiz. Halkımızın bizlere verdiği değere teşekkür ediyoruz.Ayrıca indirim günlerimiz Arefe gününe kadar devam edecek” dedi.

ÇINAR MARKET ÇEKİLİŞİNİ YAPTI
Ersin Sarıkaya, “Marketimizde ikinci kez çekiliş düzenleme kararı aldık. Daha önceki çekilişimiz de müşterimize araba vermiştik.Bu çekilişte ise beyaz eşya ve telefon hediye ettik.Marketimizden 100 tl ve üzeri alışveriş yapan talihlilere hediye edeceğimizi söylemiştik. Milli piyango ve noter ile ortak çalışmamızda düzenlemiş olduğumuz çekilişimiz de hediyeleri kazanan müşterilerimize iyi günlerde kullanmalarını temenni ediyorum.
Bizlere bu süreçte yardımcı olan Espiye noter çalışanlarına ve milli piyango çalışanlarına ayrıca belediye başkanımıza kaymakamımıza teşekkür ediyorum. Çınar Market üç şubesi ile kazancını müşterisiyle paylaşan market olarak çalışmalarımıza devam edeceğiz’’dedi.(Yeliz KABAGÖZ)

Reklam
Bu Konuyu Sosyal Medyada Paylaş

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz

Yukarı Çık