DOLAR: 34.2 TL
EURO: 37.1 TL

MÜFTÜLÜK’TEN KAYMAKAM VE BAŞKANA ZİYARET

1 yıl önce
187 kez görüntülendi

MÜFTÜLÜK’TEN KAYMAKAM VE BAŞKANA ZİYARET
Reklam

Espiye Müftülüğü kurum müdürlerini ziyaret etti.
2023 yılı Mevlid-i Nebi Haftası ile Camiler ve Din Görevlileri Haftası etkinlikleri kapsamında Espiye ilçe Müftüsü Osman Gülbe,Şube Müdürü Ömer Çınar,Din Hizmetleri Uzmanı Orhan Cesur ve din görevlileri ile birlikte Espiye Kaymakamı Taner Tengir,Belediye Başkanı Mustafa Karadere, Meslek Yüksek Okulu Müdürü Doç.Dr Ersan Bektaş,ilçe Sağlık Müdürü Dr.Şeyma Bilenoğlu,Emniyet Müdürü Yahya Koca,Jandarma Komutan Vekili Cemal Adıgüzel, Karakol Amiri Sinan Göksal ile itfaiye Müdürü Onur Akıllı’yı makamında ziyaret ettiler.
Ziyarette Espiye ilçe Müftüsü Osman Gülbe,haftalar vesilesi İlçede yapılacak olan faaliyetler hakkında bilgi vererek kabullerinden dolayı Espiye Kaymakamı Taner Tengir,Belediye Başkanı Mustafa Karadere, ve kurum müdürlerine teşekkür etti.
Gülbe; “Peygamber (s.a.v.) Efendimizin dünyayı teşriflerinin sene-i devriyesi ve akabinde de Camiler ve Din Görevlileri Haftasını idrak ediyoruz. Diyanet İşleri Başkanlığımız tarafından hafta kapsamında her yıl bir tema öne çıkarılmaktadır. Bu yılki tema ise “Peygamberimiz,İman ve İstikamet” olarak belirlendi. Her iki hafta için de dolu dolu etkinlikler hazırladık.gençlerle buluşma cezaevinde konferans vb etkinlikler düzenlediğini söyledi.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Kaymakam,başkan ve kurum müdürleri,haftaların hayırlara vesile olması temennisinde bulundular.
Kaymakam Taner Tengir ve Başkan Mustafa Karadere ve kurum müdürleri “Haftalar vesilesi ile sizlerin şahsında tüm din görevlilerimize bir kez daha teşekkür ediyor, işlerinizde kolaylıklar diliyoruz.” dediler.(FİKRET BIYIK)

Reklam
Bu Konuyu Sosyal Medyada Paylaş

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz

Yukarı Çık