DOLAR: 34.0 TL
EURO: 38.0 TL

OKUL BAHÇE DUVARI TEHLİKE SAÇIYOR

16 saat önce
19 kez görüntülendi

OKUL BAHÇE DUVARI TEHLİKE SAÇIYOR
Reklam

Espiye Çam Mahallesinde Süleyman Demirel İlkokulunun bahçe duvarında oluşan çatlaklık nedeniyle yıkılma tehlikesinin olduğunu söyleyen veliler, yetkililerden duvarın onarılmasını istediler.
Süleyman Demirel İlkokul bahçe duvarında oluşan çatlaklık nedeniyle yıkılma tehlikesinin olduğunu belirten veliler, olası bir kaza yaşanmadan duvarın onarılmasını istediler.Süleyman Demirel İlkokulunda okuyan öğrenci velilerinden,Alahaddin Güven okul bahçesine gelerek yetkililerden olası bir kaza yaşanmadan bahçe duvarının onarılması talep etti. Okul idaresinin herhangi bir kaza yaşanmadan duvarı onarmasını isteyen veliler, çocuklarını okula gönderirken endişe içerinde olduklarını belirttiler.Olası bir kaza yaşanmadan duvar ve üzerinde bulunan korkuluğun onarılması gerektiğini söyleyen veliler, “Bu okulda çocuklarımız okuyor. Duvarda oluşan çatlaklık ve şişkinlik nedeniyle tedirginiz. Ufak bir deprem sarsıntısında bu duvar çökebilir. Yetkili kimse buna çözüm bulmasını istiyoruz. Olası bir kazanın yaşanmaması için bu duruma el atılmasını istiyoruz.” diyerek yetkililerden duvarın onarılmasını istediler.
Ayrıca 2022 yılında Kaymakamlık,Belediye ve Milli Eğitimin bahçe duvarının onarım yapılması konusunda gerekli mercilere yazışmaların yapıldığı da alınan bilgiler arasında.(Ahmet Turan)

Reklam
Bu Konuyu Sosyal Medyada Paylaş

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz

Yukarı Çık