DOLAR: 34.2 TL
EURO: 37.2 TL

“ŞEHİTLERİMİZ VE MAZLUMLAR İÇİN DUA”

1 hafta önce
69 kez görüntülendi

“ŞEHİTLERİMİZ VE MAZLUMLAR İÇİN DUA”
Reklam

Espiye Merkez Camiinde “Şehitlerimiz ve Mazlumlar İçin Duadayız ” programı düzenlendi.
“Mevlid-i Nebi, Camiler ve Din Görevlileri Haftası” kapsamında Espiye Merkez camiinde “Şehitlerimiz ve mazlumlar için duadayız” programı gerçekleştirildi.
Espiye İlçe Müftülüğünce Merkez Camii’nde Yatsı namazı sonrası düzenlenen programda şehit ve mazlumlar için din görevlileri tarafından Fetih suresi okundu, Espiye ilçe Müftüsü Osman Gülbe şehit ve mazlumlar için dua etti. Müftü Osman Gülbe , mazlumların yanında olup, zulme uğrayan insanların haklarını savunmaya devam edeceklerini belirterek, “Bugün dünyanın çeşitli bölgelerinde, özellikle Filistin ve Gazze’de, masum insanların zulme uğradığını ve haklarının ihlal edildiğini derin bir üzüntüyle izliyoruz.Mazlumların ve masum gönüllerin her türlü zulüm, bela ve musibetten korunması için dua ediyoruz”dedi.
Müftü Gülbe,”2024 Yılı Camiler ve Din Görevlileri Haftası kapsamında 5 Ekim Cumartesi günü yatsı namazında şehirlerimizin kalbi camilerimizde buluşuyoruz programına katılan din görevlilerine, gençlere ve cemaate teşekkür etti Programa katılanlara çiğ köfte ve ayran ikram edildi.(FİKRET BIYIK)

Reklam
Bu Konuyu Sosyal Medyada Paylaş

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz

Yukarı Çık