DOLAR: 34.2 TL
EURO: 37.1 TL

Süper Vali Yazıcıoğlu ve Vali Uğur Turan

1 hafta önce
47 kez görüntülendi

Süper Vali Yazıcıoğlu ve Vali Uğur Turan
Reklam

Vali deyince ilk olarak akıllara rahmetli vali olarak bilinen rahmetli Recep Yazıcıoğlu gelmektedir.

Yazıcıoğlu, görev yaptığı her yerde, halkın gönlünde taht kurmuş efsane valilerdendir.

Kişiliği, halka yakınlığı, icraatları, fikirleri ve sistem karşıtlığı konuşmaları ile Sıradışı Vali, Efsane Vali, Yasakçı Vali, Süper Vali olarak nam salmıştır.

Son yayımlanan Valiler Kararnamesi ile Kırklareli Valiliğine atanan hemşehrimiz Sayın Uğur Turan’ın birçok özelliği de rahmetli Vali Recep Yazıcıoğlu’na benzemektedir.

Meslek hayatı boyunca yaptığı çalışmalardan dolayı amirleri ve sivil toplum kuruluşları tarafından çok sayıda ödüle layık görülen Vali Turan, görev yaptığı her ilçede halkla bütünleşerek başarılı işlere imza atmış ve vatandaşların gönlüne taht kurmuştur.

Başakşehir Kaymakamlığı görevini yürütürken o dönemde İstanbul Valisi olan İçişleri Bakanı Sayın Ali Yerlikaya’dan da Başarı Belgesi alan Vali Turan’ın Kırklareli Valiliğine atanması çok isabetli ve yerinde bir atama olmuş, Giresun’luları da ziyadesiyle memnun etmiştir.

Vali Turan göreve başlama mesajında; halkı, hakikatı ve adaleti üstün tutacağını, devletle milletin kucaklaşması için kapısının her zaman açık olacağını, toplumun bütün kesimlerini kucaklayarak güler yüzlü, şefkatli bir yönetim sergileyeceğini, şehit aileleri, gaziler, kimsesiz ve yetim çocuklar, engelliler, yaşlılar ve ihtiyaç sahibi vatandaşların önceliği olacağını belirtmiş ve kendisine çiçek gönderilmeyerek depremzedelere bağış yapılmasını istemiştir.

Vali Turan’ın, mütevaziliği, bilgi ve tecrübesi, üstün yönetim anlayışı ile Kırklareli’de çok iyi yönetim sergileyip halkın gönlünde taht kuracağını ve yıldızının parlayacağını, yakın zamanda da daha üst makamlara geleceğini şimdiden söyleyebiliriz.

Ve gelecekte de Vali denilince ilk akla gelen isimler arasında yerini alacaktır.

Vali Uğur Turan gibi bürokratlarımızın çoğalması en büyük dileğimizdir.

Reklam
Bu Konuyu Sosyal Medyada Paylaş

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz

Yukarı Çık